Rijbewijs C1, deel 2

Na het halen van deel Administratie, gaan we snel door naar Techniek & Verkeer. Maar liefst 2 mappen, eentje met daarin alle verkeersregels met de nadruk op vrachtwagens en eentje met een hoop technische zaken: uitleg over de stuurinrichting, de motor, remmen, vrachtwagen vering, aanhanger koppelingsmogelijkheden en nog veel meer.

Ook de map met verkeersregels is flink dik. Eigenlijk best eens goed om de regels opnieuw door te nemen. Er zijn toch dingen veranderd of je bent ze vergeten. We frissen onszelf lekker op! In totaal hebben we voor Techniek & Verkeer maar liefst 6 online lessen en een hele riedel proefexamens.

Het weekend voor ons examen hebben we allebei een praktijk-proefles, waarin de instructeur een inschatting maakt van onze rij-kwaliteiten voor de praktijk. Het is leuk en verloopt goed, we krijgen beiden het advies 1 dag te lessen gevolgd door een praktijkexamen!

Ons les-voertuig!

Woensdag is het dan zover, theorie examen bij het CBS in Arnhem. Het is veel stof, we hebben er goed voor geleerd. En het gaat goed!

Geslaagd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *